Call back service

Do you need help? We will contact with you!

  • -€2.95

Massive Wheeled Loaders Part 2

MWL2

DVD (Steven Vale)

€24.95
€22.00 Save €2.95
VAT included
Quantity
Op voorraad

Description

In de serie Massive Wheeled Loaders laat Steven Vale de kijkers zien welke rollen de grootste en indrukwekkendste wielladers spelen in de mijnbouw en steengroeves van Europa en het Verenigd
Koninkrijk.

Men begint in Noorwegen aan de Titania ilmeniet mijn met een 100-tons LeTourneau L1000 wiellader. Vervolgens gaat men over naar de Guarain-Ramecroix kalksteengroeve in België, waar de grootste LeTourneau wiellader van Europa staat. In de Italiaanse Carrara marmergroeve is een 46-tons Hitachi ZW550 wiellader met steenvorken in de weer met zware marmerblokken. En voor de grootste Komatsu wiellader, de WA1200, gaat men weer naar de Noorse ilmeniet mijn.


De wielladers die op deze 75 minuten durende DVD in beeld komen, zijn de grootste van elke fabrikant, waarbij men deze prachtige, omvangrijke en krachtige werkpaarden op een zeer boeiende manier in actie laat zien. Op deze DVD word alles duidelijk en helder in beeld gebracht, het commentaar word door een professionele presentator in het Engels verzorgd, dit zal voor de meesten heel goed te volgen zijn die een beetje Engels kunnen.

Product Details
MWL2

Data sheet

Author
Steven Vale

Do you need help? We will contact with you!

16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:
Customers who bought this product also bought:

Follow us on Facebook